fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Сайтът импресия.bg използва бисквитки, които са необходими за правилното му функциониране. Повече информация тук.

Условия

Моля прочетете общите условия по-долу, преди да използвате този сайт.
Използването му е знак, че приемате и сте съгласни с Общите условия.

 

Настоящият документ съдържа ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ на Панда Ком ЕООД, съгласно които Панда Ком ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством онлайн магазин IMPRESIA.BG

 

АВТОРСКИ ПРАВА. Всички права върху този сайт, снимковият материал и съдържанието, както и част от логата, са собственост на Панда Ком ЕООД. Логото на ИМПРЕСИЯ е търговска марка, регистрирана в Патентно ведомство като собственост на фирмата. Всяко копиране или използване на елементи от сайта без разрешение на собственика може да бъде подведено под Закона за Авторско право и сродните му права.

Съгласно Закона за електронна търговия /ЗЕТ/ и Закона за защита на потребителите /ЗЗП/ основната информация и характеристики на стоките са подробно описани в представянето на всеки продукт. 

 

Панда Ком ЕООД е регистрирана по Закона за данък върху добавената стойност и всички цени, посочени в сайта, са ясно обозначени и с включен ДДС. 

Стойността на доставката НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цените на продуктите, но е видима при приключване на поръчката.

При поръчка на стойност над 100 лв доставката е безплатна.*

Когато поръчката включва хартии, картони или мукави с общо тегло над 5 кг, се начислява логистична такса от 9 лв с включен ДДС или стойността за безплатна доставка е 200 лв.  

 

Заплащането на стоките е съобразено с чл. 93 ал. 1 от Закона за задълженията и договорите /ЗЗД/, за което доставчикът издава съответния документ.

Банкова сметка за плащане на поръчки по банков път:

ПАНДА КОМ ЕООД
Магазин Импресия
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
UNCRBGSF
BG90 UNCR 9660 1017770105

Отказ от покупка

Според ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от покупката в рамките на 14 работни дни, считано от датата на поръчката. 

 

Неуспешна доставка

В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Импресия се освобождава от задължението си да достави заявената стока.

 

 Повреда при доставката

При получаване на пратката моля проверете съдържанието й за съответствие с поръчаната стока. При нарушения във външния вид или целостта на продукта, възникнали при транспортирането, можете да заявите това на куриера и да откажете получаването на пратката. Ние се ангажираме да изпратим отново за наша сметка заявените от вас продукти. 

 

Връщане на стока 

Според ЗЗП всеки потребител има право да върне закупената стока в рамките на 14 работни дни, считано от датата на поръчката. В този случай той получава заплатената сума обратно ако стоките не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени.

Сумата, която се възстановява на потребителя, не включва стойността на доставката.

 

Рекламация

Съгласно чл. 69 ал. 3 от ЗЗППТ всеки потребител има правото да получи обратно стойността или да му бъде заменен дефектен продукт, без да заплаща доставката отново.